Ficatei aromati

Printeaza

Ficatei aromati din: ficatei, ceapa, vin, unt, sare.

Ingrediente:Ficatei aromati

  • o caserolă ficăţei de pui
  • 2 cepe
  • 250 ml vin alb
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Ficăţeii se curăţă bine, se spală şi se lasă în strecurătoare la scurs.

Ceapa se taie peştişori şi se pune la călit în unt. Când s-a înmuiat, se adaugă ficăţeii şi se lasă 2-3 minute cât să-şi schimbe culoarea pe o parte.

Se toarnă vinul şi se lasă cu capac încă 10 minute. La final, se potriveşte gustul de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.