Ficatei cu legume si vin

Printeaza

Ficatei cu legume si vin din: ficatei, ceapa, ardei, vin, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei cu legume si vin

  • 500 g ficăţei
  • o ceapă
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 100 ml vin
  • o legătură ceapă verde
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire mărar

 

Mod de preparare:

Ceapa şi ardeii tocate se pun la călit în ulei. Se presară sare şi piper şi se amestecă până devin sticloase. Se pun ficăţeii bine curăţaţi şi se lasă 2 minute. Se toarnă vinul şi se lasă 5 minute sub capac.

Se servesc cu mărar tocat mărunt şi ceapă verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.