Ficatei cu struguri
PrinteazaFicatei cu struguri din: ficatei, unt, ceapa, struguri, ulei, sare, piper.
- o caserolă ficăţei
- 2 linguri unt
- 2 cepe
- 300 g mix de struguri
- 3 linguri ulei
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o lingură de unt topit amestecat cu 2 linguri de ulei se pune ceapa tocată la călit cu sare, piper şi rozmarin. Se lasă 3 minute pe foc, amestecând încontinuu, după care se scoate din tigaie.
Ficăţeii spălaţi şi uscaţi se presară cu sare şi piper şi se călesc în restul de ulei.
Se scot lângă ceapă.
Se pun boabele de strugure în tigaie şi se călesc cu un pic de rozmarin. Se pune restul untului, se adaugă ficăţeii şi ceapa, se mai lasă un minut şt se servesc.
Pofta buna!