Ficăţei de pasăre cu ghimbir si coriandru
PrinteazaFicăţei de pasăre cu ghimbir si coriandru
- 3 cepe
- 1 bucată de 2-3 cm de ghimbir proaspăt
- crenguţe de coriandru proaspăt, sfărâmate
- 2 linguri de ulei de măsline
- 500 g ficăţei de pasăre
- sare
- piper
Tocaţi ceapa. Curăţaţi ghimbirul şi răzuiţi-l. Sârâmaţi crenguţele de coriandru proaspăt.
Căliţi ceapa la foc mic, într-o tigaie cu ulei de măsline. Când ceapa este moale, adăugaţi ficăţeii de pasăre. Lăsaţi la foc mic timp de 10 minute, întorcând bucăţelele pentru a se prăji bine pe toate feţele. Potriviţi de sare şi piper.
Adăugaţi ghimbirul ras şi coriandrul, continuaţi prăjirea timp de 4-5 minute, amestecând. Serviţi cald, alături de salată verde.
Poftă bună!