Ficatei de pui caramelizati

Printeaza

Ficatei de pui caramelizati cu ceapa din: ficatei de pui, zahar, ceapa, piper, sare si patrunjel.

Ingrediente:Ficatei de pui caramelizati

  • ficatei de pui
  • zahar
  • ceapa
  • un strop de piper, eventual si sare
  • patrunjel
  • busuioc
  • leustean

 

Mod de preparare:

Spalati ficateii de pui in apa rece si curata.

Se acopera fundul unei tigai cu un strat subtire de zahar si se lasa la flacara mica sa se topeasca.

Cand zaharul incepe sa se topeasca, se adauga ficateii de pui si ceapa. Se amesteca incet, intorcandu-se pe toate fetele fiecare ficatel, pentru a se frige uniform.

Se adauga cate un strop de sare si piper pentru gust. Se amesteca incet cam 7-10 minute, apoi oprim focul si punem in farfurie. Se toarna totul pe farfurie si se orneaza cu frunze de patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.