Ficatei de pui caramelizati
PrinteazaFicatei de pui caramelizati cu ceapa din: ficatei de pui, zahar, ceapa, piper, sare si patrunjel.
- ficatei de pui
- zahar
- ceapa
- un strop de piper, eventual si sare
- patrunjel
- busuioc
- leustean
Mod de preparare:
Spalati ficateii de pui in apa rece si curata.
Se acopera fundul unei tigai cu un strat subtire de zahar si se lasa la flacara mica sa se topeasca.
Cand zaharul incepe sa se topeasca, se adauga ficateii de pui si ceapa. Se amesteca incet, intorcandu-se pe toate fetele fiecare ficatel, pentru a se frige uniform.
Se adauga cate un strop de sare si piper pentru gust. Se amesteca incet cam 7-10 minute, apoi oprim focul si punem in farfurie. Se toarna totul pe farfurie si se orneaza cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!