Ficatei de pui cu cartofi la cuptor

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de ficatei de pui cu cartofi la cuptor din: ficat de pui, ceapa, cartofi, oua, faina, verdeata, sare si ulei.

Ingrediente:Ficatei de pui cu cartofi la cuptor

  • 350 g ficat de pui
  • 1 ceapă
  • 5-6 cartofi
  • 3 ouă
  • 1 lingură făină
  • verdeaţă
  • sare
  • 50 ml ulei
  • o oală
  • o tigaie
  • o cratiţă sau alt vas care merge la cuptor

 

Mod de preparare:

Speli foarte bine cartofii de pământ şi îi pui la fiert în oala cu apă rece şi sare. Intre timp, cureţi şi tai ceapa mărunt şi o pui la prăjit în tigaia cu puţin ulei. După ce s-a aurit, adaugi ficatul tăiat bucăţele şi le laşi să se călească împreună timp de 10 minute, după care dai compoziţia deoparte.

Scurgi cartofii de apă, îi cureţi de coajă cât sunt fierbinţi şi îi tai felii sau cuburi. Amesteci apoi cartofii cu ceapa şi ficatul şi răstorni toată compoziţia în cratiţa unsă cu puţin ulei sau într-un alt vas care merge la cuptor.

Baţi ouăle spumă ca pentru omletă, adaugi în ele laptele, făina, verdeaţa tocată, sarea şi răstorni acest amestec peste cartofi. Dai vasul la cuptor pentru 10 minute.


Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.