Ficatei de pui cu sos de ciuperci

Printeaza

Ficatei de pui cu sos de ciuperci

Ingrediente:Ficatei de pui cu sos de ciuperci

  • 1 pungă de ficăţei de pui
  • 1 cutie de ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 căţei de usturoi
  • paste de tomate
  • pătrunjel
  • condiment

 

Mod de preparare:

Speli foarte bine ciupercile şi le laşi într-o strecurătoare să se scurgă bine, iar ficăţeii îi cureţi foarte bine si ii speli. Faci un sos din ceapă tăiată mărunt şi morcov trecut pe răzătoarea cu ochiuri mici pe care le pui în ulei să se înăbuşe dar cu tigaia acoperită.

Intr-o altă tigaie înăbuşi ciupercile tăiate bucăţi mai mici şi le pui peste sosul de morcov şi ceapă. în tigaia în care ai pregătit ciupercile, înăbuşi şi ficăţeii în ulei şi puţină apă şi îi adaug peste morcov, ceapă şi ciuperci o dată cu usturoiul tăiat bucăţele şi puţină apă.

Când e aproape gata pui pasta de tomate şi mai laşi să fiartă câteva minute. Potriveşti de sare şi piper, pui şi condimentul.

Sunt foarte buni calzi, cu garnitură de piure de cartofi.Aşază de jur-împrejurul piureului câteva bucăţele de ficat şi câteva felii de ciuperci, pre­sară puţin pătrunjel tocat fin şi totul va arăta delicios.

Ficăţei de pui cu sos de ciuperci

Ficatei de pui cu sos de ciuperci

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte buni acest ficatei de pui cu sos de ciuperci. Recomand cu incredere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.