Ficatei de pui cu sos

Printeaza

Ficatei de pui cu sos din: ficatei, ulei de masline, zeama de lamaie, pesmet, suc de rosii, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Ficatei de pui cu sos

  • 400 g ficăţei
  • ulei de masline
  • zeamă de lămâie
  • 1 lingură de pesmet
  • 50 ml de suc de roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se prăjesc 400 g ficăţei în ulei de măsline, fără sare. Când s-au rumenit, se scot pe o farfurie.

Se prepară un sos din uleiul în care s-au prăjit ficăţeii, la care se adaugă zeamă de lămâie, o lingură de pesmet, 50 ml de suc de roşii şi doi căţei de usturoi, tocaţi mărunt.

Se amestecă toată compoziţia pe foc, până se leagă. Se serveşte presărată cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.