Ficatei de pui cu sos
PrinteazaFicatei de pui cu sos din: ficatei, ulei de masline, zeama de lamaie, pesmet, suc de rosii, usturoi, patrunjel.
- 400 g ficăţei
- ulei de masline
- zeamă de lămâie
- 1 lingură de pesmet
- 50 ml de suc de roşii
- 2 căţei de usturoi
- patrunjel
Mod de preparare:
Se prăjesc 400 g ficăţei în ulei de măsline, fără sare. Când s-au rumenit, se scot pe o farfurie.
Se prepară un sos din uleiul în care s-au prăjit ficăţeii, la care se adaugă zeamă de lămâie, o lingură de pesmet, 50 ml de suc de roşii şi doi căţei de usturoi, tocaţi mărunt.
Se amestecă toată compoziţia pe foc, până se leagă. Se serveşte presărată cu pătrunjel verde.
Pofta buna!