Ficatei de pui cu struguri albi
PrinteazaFicatei de pui cu struguri din: ficatei, unt, ceapa, struguri, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ficăţei de pui
- 2 linguri unt
- 2 cepe
- 300 g struguri albi
- 3 linguri ulei
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ficatei de pui cu struguri albi: Intr-o lingură de unt topit amestecat cu 2 linguri de ulei se pune ceapa tocată la călit cu sare, piper şi rozmarin. Se lasă 3 minute pe foc, amestecând.
Ficăţeii spălaţi şi uscaţi se presară cu sare şi piper şi se călesc în restul de ulei. Se scot lângă ceapă. Se pun boabele de strugure în tigaie şi se călesc cu un pic de rozmarin.
Se pune restul untului, se adaugă ficăţeii şi ceapa, se mai lasă cateva secunde.
Pofta buna!