Ficatei de pui cu struguri albi

Printeaza

Ficatei de pui cu struguri din: ficatei, unt, ceapa, struguri, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g ficăţei de pui
  • 2 linguri unt
  • 2 cepe
  • 300 g struguri albi
  • 3 linguri ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatei de pui cu struguri albi: Intr-o lingură de unt topit amestecat cu 2 linguri de ulei se pune ceapa tocată la călit cu sare, piper şi rozmarin. Se lasă 3 minute pe foc, amestecând.

Ficăţeii spălaţi şi uscaţi se presară cu sare şi piper şi se călesc în restul de ulei. Se scot lângă ceapă. Se pun boabele de strugure în tigaie şi se călesc cu un pic de rozmarin.

Se pune restul untului, se adaugă ficăţeii şi ceapa, se mai lasă cateva secunde.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.