Ficatei in aluat cu smantana
PrinteazaFicatei in aluat cu smantana din: aluat de foietaj, ficatei, mustar picant, faina, smantana, ou, ulei, sare, piper. fara poza
- 400 g aluat de foitaj
- 500 g ficatei
- 2 lingurite mustar picant
- 1 lingura faina
- 125 g smantana
- 1 ou
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ficateii ii treci prin faina si ii pui intr-o tigaie cu ulei la rumenit. Smantana o amesteci cu mustarul si o potrivesti de sare si piper.
Scoti din frigider aluatul si il intinzi bine cu facaletul. Tai aluatul in cateva patrate.
In mijlocul fiecarui patrat pui cativa ficatei, plus o lingura din amestecul de mustar si smantana, dupa care le impaturesti ca un portofel.
Le ungi cu ou batut, le pui intr-o tava si le introduci in cuptor timp de 30-35 de minute.
Pofta buna!