Ficatei cu mere

Printeaza

Ficatei cu mere din: ficatei, ceapa, mar, unt, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 450 g ficăţei
  • 2 cepe
  • un măr
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei
  • o linguriţă boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatei cu mere:  topeşte untul în ulei şi se pune la călit ceapa tăiată după gust.

presară cu sare şi, când ceapa s-a înmuiat, se adaugă mărul tăiat felii fine.

lasă 5 minute, se pun ficăţeii, se lasă să-şi schimbe culoarea şi se presară boiaua.

pune capac şi se mai lasă 10 minute, scuturând tigaia. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă de castraveți murați în saramură

Rețetă de Castraveți Murați în Saramură din: castraveti, apa, sare grunjoasa, otet de vin alb, usturoi, boabe de mustar, boabe de piper, frunza de dafin, coriandru, seminte de chimen, frunze de visin. Castraveții murați în saramură sunt o gustare tradițională apreciată în multe culturi din întreaga lume, cu rădăcini în antichitate. Saramura, o soluție salină […]

Somotei prăjit

Somotei prăjit din: fileuri de somotei, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, lamaie. Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului. Peștele este recunoscut pentru conținutul său bogat în acizi grași Omega-3, precum acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Acești […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.