Ficatei de pasare cu ciuperci
PrinteazaFicatei de pasare cu ciuperci din: ficatei, ciuperci, ceapa, kaizer, ulei, vin, patrunjel.
Ingrediente:
- 1/2 kg ficăţei de pasăre
- 2-300 g ciuperci
- 1 ceapă
- 100 g kaizer
- 150 ml ulei
- 1 ceşcuţă cu vin alb
- 1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Cureţi şi toci ceapa pe care o pui la prăjit în ulei. Adaugi kaizerul tăiat mărunt şi ciupercile tăiate.
Le laşi timp de 10 minute, să se călească împreună.
In altă tigaie pui puţin ulei să se încălzească şi adaugi ficatul bine curăţat şi tăiat bucăţi mai mici.
După ce s-a rumenit bine pe toate partile adaugi bucatele de ficat peste ceapa, torni şi vinul şi laşi să fiarbă la foc domol pentru 15 minute.
La sfârşit presari verdeaţa.
Ficatei de pasare cu ciuperci
Pofta bună!