Ficatei de pasare cu ciuperci

Printeaza

Ficatei de pasare cu ciuperci din: ficatei, ciuperci, ceapa, kaizer, ulei, vin, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1/2 kg ficăţei de pasăre
  • 2-300 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 100 g kaizer
  • 150 ml ulei
  • 1 ceşcuţă cu vin alb
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi toci ceapa pe care o pui la prăjit în ulei. Adaugi kaizerul tăiat mărunt şi ciupercile tăiate.

Le laşi timp de 10 minute, să se călească împreună.

In altă tigaie pui puţin ulei să se încălzească şi adaugi ficatul bine curăţat şi tăiat bucăţi mai mici.

După ce s-a rumenit bine pe toate partile adaugi bucatele de ficat peste ceapa, torni şi vinul şi laşi să fiarbă la foc domol pentru 15 minute.

La sfâr­şit presari verdeaţa.

Ficatei de pasare cu ciuperci


Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.