Ficatei picanti cu ceapa
PrinteazaFicatei picanti cu ceapa din: ficatei, rosii, unt, vin alb, sare, piper, ardei, patrunjel.
- 500 g ficăţei de pasăre
- 3 cepe roşii
- 100 g unt
- 300 ml vin alb sec sau apă
- sare
- piper
- 2 ardei iuţi verzi
- 2-3 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Se spală ficăţeii, se curăţă de fibrele albe si se lasă la scurs.
Ceapa se taie peştişori şi se pune la călit în unt topit. Se presară sare. După ce s-a înmuiat se adaugă ficăţeii, se lasă să se albească uniform şi se toarnă vinul sau apa.
Se pune capac si se lasă aşa pentru 20 de minute pe foc. Se serveşte cu piper, ardei iute verde tăiat rondele şi pătrunjel.
Ficatei picanti cu ceapa
Pofta buna!