Spanac cu ficatei din: spanac, ficatei, unt, vin, rosie, sare, piper, lamaie, lapte, faina, condimente. Ingrediente: 1 kg spanac curăţat 500 g ficăţei de pasăre 2 linguri cu unt 1 pahar cu vin alb 1 roşie decojită sare piper măcinat 1/2 lămâie 1 ceaşcă plină cu lapte 1 linguriţă cu făină condimente Mod de […]
Ficatei de pui la tigaie din: ficatei de pui, ulei sau unt, verdeata, piper, sare, cimbru, coriandru, tarhon. Ingrediente: 1/2 kg ficăţei de pui (pasăre) 4 linguri ulei (sau unt) 1 legătură verdeaţă (preferabil mărar) piper măcinat sare opţional: cimbru, coriandru sau tarhon Mod de preparare: Ficăteii se spală bine, se curătă, apoi se pun la […]
Ficăţei de pasăre, în sos de roşii din: ficatei de pasare, rosii coapte, morcovi, ardei gras, pastarnac, concentrat de legume, pasta de tomate, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 kilogram ficatei de pasare 4 rosii coapte 2 morcovi 1 ardei gras 1 pastarnac 1 lingura concentrat de legume 1 lingura pasta de tomate 2 linguri […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.