Ficăţei de pui la capac

Printeaza

O reteta de ficatei de pui la capac din: ficatei de pui, ceapa, ulei, vin alb, supa de pasare, otet balsamic, zahar brun, sare si piper.

Ingrediente: Ficăţei de pui la capac

  • 500 g ficatei de pui toaletati
  • 400 g ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 80 ml vin alb
  • 125 ml supa de pasare
  • 1 lingura otet balsamic alb
  • 1 lingurita zahar brun
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţi ficăţeii şi se opăresc în apă clocotită. Se lasă să se scurgă într-o sită. Se taie felii ceapa curăţată. Intr-o tigaie adâncă se încing 3 linguri de ulei şi se prăjesc ficăţeii la foc iute, de jur- împrejur. Se scot apoi din tigaie şi se păstrează la cald.

Se prăjeşte apoi şi ceapa. Se stinge cu vin şi supă şi se acoperă vasul cu un capac; se lasă să se înăbuşe ceapa 10 min. Se adaugă ficăţeii şi se potriveşte de oţet, zahăr, sare şi piper, după gust. Se servesc cu orez.

Ficăţei de pui la capac

 Ficăţei de pui la capac

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ficatei la capac
  • ficatei de pui la capac
  • ficat de pui la capac

2 comentarii

  1. Ficateii de pui imi plac

  2. Da. Sunt buni, dar fara zahar …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.