Ficăţei de pui la capac
PrinteazaO reteta de ficatei de pui la capac din: ficatei de pui, ceapa, ulei, vin alb, supa de pasare, otet balsamic, zahar brun, sare si piper.
- 500 g ficatei de pui toaletati
- 400 g ceapa
- 4 linguri ulei
- 80 ml vin alb
- 125 ml supa de pasare
- 1 lingura otet balsamic alb
- 1 lingurita zahar brun
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie bucăţi ficăţeii şi se opăresc în apă clocotită. Se lasă să se scurgă într-o sită. Se taie felii ceapa curăţată. Intr-o tigaie adâncă se încing 3 linguri de ulei şi se prăjesc ficăţeii la foc iute, de jur- împrejur. Se scot apoi din tigaie şi se păstrează la cald.
Se prăjeşte apoi şi ceapa. Se stinge cu vin şi supă şi se acoperă vasul cu un capac; se lasă să se înăbuşe ceapa 10 min. Se adaugă ficăţeii şi se potriveşte de oţet, zahăr, sare şi piper, după gust. Se servesc cu orez.
Ficăţei de pui la capac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ficatei la capac
- ficatei de pui la capac
- ficat de pui la capac
Ficateii de pui imi plac
Da. Sunt buni, dar fara zahar …