Ficatei de pui caramelizati cu ardei iute

Printeaza

Ficatei de pui caramelizati cu ardei iute din: ficatei de pui, zahar, ardei iute, piper, sare si frunze de patrunjel.

 

Ingrediente:

  • ficatei de pui, circa 500 g
  • zahar
  • ardei iute
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel/busuioc/ leustean

 

Mod de preparare:

Spalati ficateii de pui in apa rece si curata.

Se acopera fundul unei tigai cu un strat subtire de zahar si se lasa la flacara mica sa se topeasca.

Cand zaharul incepe sa se topeasca, se adauga ficateii de pui si ardeiul iute. Se amesteca incet, intorcandu-se pe toate fetele fiecare ficatel, pentru a se frige uniform. Se adauga sare si piper.

Se amesteca incet cam 5-7-10 minute, apoi oprim focul si punem in farfurie. Se toarna totul pe farfurie si se orneaza cu frunze de patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.