Ficatei de pui cu ceapa, mere si cimbru
PrinteazaFicatei de pui cu ceapa, mere si cimbru din: ficăţei de pui, ceapa, mere, cimbru, lămâie, zahăr, unt, sare şi piper.
- 400 g ficăţei de pui
- 2 cepe
- 2 mere
- 2 fire de cimbru
- 1 lămâie
- 2 linguri de zahăr
- 100 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Prăjeşti în unt bucăţile de ficăţei spălate şi scurse de apă, iar când sunt gata, le scoţi şi le păstrezi la cald.
In untul rămas de la prăjit, adaugi merele şi cepele feliate, cimbrul, zahărul, sare şi piper şi laşi timp de 2-3 minute la călit.
Când sunt gata, la final, adaugi şi zeama de la lămâie, mai dai un clocot şi apoi serveşti astfel: aşezi frumos pe farfurie ficăţeii, ceapa şi merele călite şi decorezi totul cu feliuţe de lămâie.
Ficatei de pui cu ceapa, mere si cimbru
Pofta buna!
Buni ficateii astia