Ficăței de pui cu ceapă la tigaie

Printeaza

Ficăței de pui cu ceapă la tigaie din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, ulei de masline, unt, supa de pui, sare, piper negru, patrunjel.

Ingrediente:

  • 500g ficatei de pui
  • 2 cepe medii
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură de unt
  • 1/2 cană de supă de pui
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/4 linguriță de piper negru măcinat
  • 1 lingură de patrunjel proaspăt tocat

 

 

Mod de preparare:

Spală și curăță ficateii de pui de eventualele impurități și pune-i deoparte.

Curăță și toacă ceapa și usturoiul, apoi încinge uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu.

Adaugă ceapa și usturoiul în tigaie și călește-le până când devin aurii și moi, timp de aproximativ 5 minute.

Adaugă ficateii de pui în tigaie și prăjește-i până când devin aurii pe ambele părți, timp de aproximativ 3-4 minute.

Pune supa de pui, sare și piper în tigaie, amestecă bine și lasă totul să fiarbă timp de aproximativ 10 minute, sau până când sosul se îngroașă ușor.

Presară patrunjelul proaspăt tocat peste ficateii de pui și servește calzi.

 

Informații nutriționale pentru Ficăței de pui cu ceapă la tigaie:

Această rețetă ar trebui să ofere aproximativ 300 de calorii per porție, cu 24 de grame de proteine, 8 grame de carbohidrați și 20 de grame de grăsimi.

Este important să rețineți că aceste valori pot varia în funcție de cantitățile exacte ale ingredientelor folosite în rețetă și de alte factori, cum ar fi modul de preparare și dimensiunea porției.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.