Ficatei de pui inveliti in bacon
PrinteazaFicatei de pui inveliti in bacon din: ficatei, bacon, mustar, ulei, rozmarin, vin, sare, piper.
- 500 g ficăţei proaspeţi de pui
- 15 felii subţiri de bacon
- 2 linguri muştar
- 2 linguri ulei
- piper
- 1/2 linguriţă rozmarin uscat
- 1 lingură ulei, pentru uns
- 20 ml vin alb
Mod de preparare:
Speli bine ficăţeii şi îi usuci pe prosoape absorbante de hârtie.
Amesteci muştarul (mai laşi pentru uns) cu uleiul, piper, după gust, şi rozmarinul. Ungi feliile de bacon cu amestecul de muştar, pui câte un ficăţei pe fiecare felie şi rulezi strâns.
Aşezi rulourile rând pe rând, unul lângă altul, intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Ii ungi cu muştarul rămas, îi stropeşti cu puţin vin şi îi introduci la cuptor.
Pofta buna!