Ficatei de pui inveliti in bacon

Printeaza

Ficatei de pui inveliti in bacon din: ficatei, bacon, mustar, ulei, rozmarin, vin, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei de pui inveliti in bacon

  • 500 g ficăţei proaspeţi de pui
  • 15 felii subţiri de bacon
  • 2 linguri muştar
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1/2 linguriţă rozmarin uscat
  • 1 lingură ulei, pentru uns
  • 20 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Speli bine ficăţeii şi îi usuci pe prosoape absorbante de hârtie.

Amesteci muştarul (mai laşi pentru uns) cu uleiul, piper, după gust, şi rozmarinul. Ungi feliile de bacon cu amestecul de muştar, pui câte un ficăţei pe fiecare felie şi rulezi strâns.

Aşezi rulourile rând pe rând, unul lângă altul, intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Ii ungi cu muştarul rămas, îi stropeşti cu puţin vin şi îi introduci la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.