Ficatei de pui cu mazare si morcovi

Printeaza

Ficatei de pui cu mazare si morcovi din: ficatei de pui, mazare, morcov, ceapa verde, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei_de_pui_cu_mazare_si_morcovi

  • 500 g ficatei de pui
  • 600 g mazare
  • 1 morcov
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi ficăţeii, scurgeţi-i de apă şi ştergeţi-i cu şerveţele.

Prăjiţi-i în 50ml ulei 10 minute, întorcându-i pe toate părţile, apoi presăraţi-i cu sare şi piper.

Căliţi în uleiul rămas ceapa verde curăţată, spălată şi tocată mărunt, după 1 minut puneţi morcovul curăţat, spălat şi tăiat în cubuleţe.

Căliţi încă 3-4 minute după care puneţi mazărea fiartă şi ficăţeii de pui prăjiţi.

Potriviţi de sare şi piper, acoperiţi cratiţa cu un capac şi lăsaţi la foc mic încă 10 minute.

La final, puneţi mărarul tocat mărunt şi serviţi preparatul fierbinte.

Ficatei de pui cu mazare si morcovi

Ficatei_de_pui_cu_mazare_si_morcovi

Pofta buna!

 

 

retete

Ficat de miel cu ceapa caramelizata si bacon

Ficat de miel cu ceapa caramelizata si bacon din: ficat de miel, bacon, lapte, faina, apa, ulei de masline, ceapa, zahar. timp de preparare 5-10 minute, timp de gatire 30-40 minute, 2 portii Ingrediente: 4 felii ficat de miel 4 felii bacon 4 linguri lapte 1 lingura faina asezonata cu sare, piper si pudra de […]

retete

Jumari cu ficat

Jumari cu ficat din: oua, ficat, grasime, sare si piper. O reteta simpla si usor de preparat, dureaza in jur de 30 de minute. Ingredinte: 10 oua 250 gr. ficat o lingura grasime sare piper   Mod de preparare Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si […]

retete

Ficăței de știucă cu garnitură de vinete

Ficăței de știucă cu garnitură de vinete din: ficatei de stiuca, vinete, masline, ceapa, rosii, ardei grasi copti, sare, piper, ulei. Ingrediente: 300 g  ficăței de stiucă 2 vinete 150 g măsline 1 ceapă mică 300 g roșii decojite 4 ardei grași copți sare piper 2 linguri ulei   Mod de preparare: Presari ficățeii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.