Ficatei de pui cu mazare

Printeaza

Ficatei de pui cu mazare din: ficatei de pui, mazare, franzela, ceapa, zahar, unt, ardei gras, pasta de tomate, marar, sare si piper.

Ingrediente:Ficatei_de_pui_cu_mazare

  • 500 g ficatei de pui
  • 400 g mazare
  • 4 felii de franzela
  • 2 cepe
  • 1 lingura zahar
  • 100 g unt
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ficăţeii de pieliţe şi puneţi-i pentru 2 minute în apă clocotită cu sare. Scurgeţi-i de apă, ştergeţi-i şi prăjiţi-i în 50g unt. Separat, căliţi în unt ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt. Adăugaţi mazărea, pasta de tomate diluată cu puţină apă şi lăsaţi să fiarbă 10 minute.

Prăjiţi feliile de pâine, apoi frecaţi-le cu usturoi şi stropiţi-le cu ulei de măsline. Puneţi-le pe fundul unei tăvi unse cu ulei. Deasupra aşezaţi un strat de mazăre şi peste aceasta repartizaţi uniform ficăţeii. Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru cel puţin 15 minute. La servire, presăraţi cu mărarul tocat mărunt.

Ficatei de pui cu mazare

Ficatei_de_pui_cu_mazare

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi place reteta asta deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.