Ficatei de pui pane

Printeaza

Ficatei de pui pane din: ficatei de pui, faina, oua, ulei, condimente si lamaie.

Ingrediente:

  • 800 g ficatei de pui
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita amestec condimente uscate
  • 1 lamaie
  • condimente

 

Mod de preparare:

Bateţi ouăle, adăugaţi făină, 2-3 linguri de apă şi amestecaţi bine. Puneţi ficăţeii în apă rece pentru 15-20 de minute, apoi 1 curăţaţi-i de pielite, spălaţi-i şi scurgeţi-i bine de apă. Presăraţi-i cu condimente, după gust, apoi treceţi-i prin amestecul de ouă şi făină.

Prăjiţi ficăţeii în uleiul încins, câte 4-5 minute pe fiecare parte şi scoateţi-i pe şerveţele absorbante. Serviţi preparatul cald, stropit cu zea­ma de lămâie, cu garnitură de legume fierte.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de pui pane
  • ficatei de pui pane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.