Ficatei de pui in sos de rosii
PrinteazaFicatei de pui in sos de rosii din: ficatei de pui, bulion, vin alb sec, ceapa, usturoi, ulei, piper, sare.
- 500 g ficatei de pui
- 1 cana bulion
- 1/2 cana cu vin alb sec
- 1 ceapa
- 4 catei de usturoi
- ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Speli ficăţeii şi-i laşi câteva minute în apă. Intr-o tigaie adâncă unsă cu ulei căleşti ceapa şi adaugi ficăţeii. îi prăjeşti, la foc mic, pe ambele părţi, apoi adaugi bulionul, vinul şi usturoiul pisat.
Acoperi tigaia cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic până se îngroaşă sosul. La sfârşit adaugi sarea şi piperul după gust.
Ficatei de pui in sos de rosii
Pofta buna!