Mâncare indiană de linte din: linte rosie, ceapa, ardei, morcov, rosie, radacina de ghimbir, ulei, sare, sofran, chimen, turmeric, cardamom, nucsoara, usturoi. Lintea rosie este bogata în nutrienți, cum ar fi proteinele, fibrele, fierul, magneziul și vitamina B. Ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge, datorită conținutului ridicat de fibre solubile, care încetinesc absorbția carbohidraților […]
Ficăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu
PrinteazaFicăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu din: ficat de pui, ceapa, usturoi, rosii, morcov, sare, piper si vin.
Ingrediente:
- 1 kg ficat de pui
- 3 cepe
- 4 catei de usturoi
- 1 cutie rosii cuburi (450 g)
- 1 morcov
- sare
- piper si vin dupa gust
Mod de preparare:
Toci ceapa mărunt, iar morcovul îl tai rondele. Pui legumele într-o tigaie încinsă, împreună cu jumătate din cantitatea de usturoi, iar după 5 -7 minute, adaugi şi roşiile şi le laşi pe foc circa 15 minute.
Intre timp, adaugi puţină supă de pui sau apă.
După ce s-au călit legumele, adaugi ficatul şi îl laşi 15-20 minute. Spre sfârşit, adaugi diferenţa de usturoi şi stropeşti totul cu vin roşu.
Mai laşi 5-10 minute la foc mic.
Ficăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu
Pofta buna!
Granita de lămâie și mentă din: lamai, apa, zahar, frunze de menta, gheata. Această granită de lămâie și mentă este o băutură răcoritoare ideală pentru zilele călduroase de vară. Este revigorantă și ușor de preparat, cu un echilibru perfect între dulce și acru. Ingrediente: 4 lămâi, sucul stors 1 cană de apă 1/2 cană […]