Fidea cu ardei
PrinteazaFidea cu ardei din: fidea, ardei, coriandru, ulei, sos de peste, miere, otet.
- 250 g fidea de orez
- 2 ardei
- 6 frunze de coriandru
- 4 linguri ulei vegetal
- 4 linguri sos de peşte
- 2 linguri miere
- 2 linguri oţet alb de orez
Mod de preparare:
Se fierbe fideaua de orez conform indicaţiilor de pe ambalaj, se varsă apa, se clăteşte si se lasă la scurs într-o strecurătoare.
Se curăţă ardeii, se spală, se înlătură seminţele şi se taie cuburi. Frunzele de coriandru se taie fâşii subţiri.
Se încinge uleiul in wok şi se rumenesc ardeii tăiaţi cuburi împreună cu frunzele de coriandru. Se adaugă fideaua de orez fiartă, se stinge cu sosul de peşte, miere şi oţet de orez.
Pofta buna!