Fidea cu salsa
PrinteazaFidea cu salsa din: fidea, ardei, coriandru, ulei, sos de peste, miere, otet de orez.
- 250 g fidea de orez
- câte 2 ardei roşii şi galbeni
- 6 frunze de coriandru
- 4 linguri ulei vegetal
- 4 linguri sos de peşte
- 2 linguri miere
- 2 linguri oţet alb de orez
Mod de preparare:
Se fierbe fideaua de orez conform indicaţiilor de pe ambalaj, se varsă apa, se clăteşte si se lasă la scurs într-o strecurătoare.
Se curăţă ardeii, se spală, se înlătură seminţele şi se taie cuburi. Frunzele de coriandru se taie fâşii subţiri.
Se încinge uleiul in wok şi se rumenesc ardeii tăiaţi cuburi împreună cu frunzele de coriandru. Nu se lasă prea mult pe foc, pentru ca ardeiul să nu-şi piardă iuţeala.
Se adaugă fideaua de orez fiartă, se stinge cu sosul de peşte, miere şi oţet de orez. Se amestecă puţin şi se serveşte imediat.
Fidea cu salsa
Pofta buna!