Fidea cu fructe de mare din: fidea, creveti, calamari, midii, scoici, usturoi, ceapa, ardei gras, rosii, pasta de rosii, supa de peste, sofran, ulei de masline, sare, piper, lamaie. Fidea cu fructe de mare Ingrediente: 250 g de fidea 200 g de creveți 200 g de calamari 200 g de midii 200 g de scoici […]
Fidea cu legume si raci
PrinteazaFidea cu legume si raci din: fidea, morcov, salata, telina, ulei, carne de rac, sos de stridii, soia, zahar, piper.
- 100 g fidea de orez
- 1 morcov
- 50 g salată chinezească
- 1/2 ţelină
- 2 linguri ulei de susan
- 1 căţel de usturoi
- 100 g carne de rac din conservă
- 3 linguri zeamă de legume
- 1 lingură sos de stridii
- 1 lingură Kecap manis (soia dulce)
- 1 linguriţă zahăr
- piper
Mod de preparare:
Fideaua se lasă la înmuiat 10 minute intr-un castron cu apă caldă. Apoi se varsă apa şi se lasă la scurs.
Morcovii se curăţă şi se taie rondele.
Se curăţă salata chinezească, se spală şi se taie fâşii, se curăţă şi ţelina, se spală şi se taie mărunt.
Se încinge uleiul într-un wok. Usturoiul se curăţă şi se taie mărunt.
Se căleşte în uleiul fierbinte, se adaugă morcovii si se amestecă. Se adaugă salata şi ţelind şi se amestecă încă 2 minute.
Carnea de rac se lasă la scurs şi împreună cu fideaua se amestecă cu legumele din wok.
Se adaugă şi restul de ingrediente şi se amestecă bine.
Se lasă la înăbuşit încă 2 minute la foc mic amestecând continuu, apoi se serveşte.
Fidea cu legume si raci
Pofta buna!
Vita picanta cu fidea de orez din: sos sriracha, sos de soia, otet balsamic, otet de orez, sos de chili dulce, carne de vita, sare, piper negru, amidon, zahar brun, ardei iute rosu, usturoi, ghimbir, praz, ardei gras, arahide, fidea de orez. Ingrediente: 2 linguri sos sriracha 2 linguri de sos de soia 2 linguri […]
Pofta buna!