Fidea cu nucsoara

Printeaza

Fidea cu nucsoara din: pastarnac, fidea, ceapa, ulei, nucsoara, mustar, sirop de artar, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Fidea cu nucsoara

  • 400 g păstârnac
  • 1/2 legătură de ceapă verde
  • 300 g păstăi de mazăre dulce
  • 3-4 linguri ulei de arahide
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • pulbere de muştar
  • 3-4 linguri sirop de arţar
  • 2-3 linguri muştar
  • ulei de arahide pentru prăjit
  • 120 g fidea

 

Mod de preparare:

Se curăţă păstârnacul şi se taie cuburi mici. Se curăţă ceapa verde, se spală, se lasă la scurs si se taie în bucăţi de 2-5 cm. Se curăţă păstăile de mazăre, se spală şi se lasă la scurs.

Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc legumele pe porţii 3-4 minute amestecând continuu. Se condimentează cu mirodenii, se scot din wok si se lasă la scurs.

Se amestecă siropul de arţarcu muştarul în uleiul rămas de la prăjit şi se încălzeşte totul cu grijă. Se adaugă din nou legumele şi se glazurează.

Se iau de pe foc şi se păstrează calde.

Se curăţă wokul şi se încălzeşte suficient ulei de arahide pentru prăjit. Fideaua se prăjeşte pe porţii până devine crocantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.