File alla bolognese
PrinteazaFile alla bolognese din: piept de pui, ulei, sare, piper, ciuperci champignon, rosii decojite, maghiran, busuioc, boia dulce, smantana, rosii cherry, carne tocata mixta, ou si parmezan.
- 4 fileuri de piept de pui (a 150 g)
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 500 g ciuperci Champignon
- 300 g rosii decojite
- 1/2 lingurita maghiran tocat
- 1 lingura busuioc tocat
- boia dulce
- 200 g smantana
- 250 g rosii cherry
- 500 g carne tocata mixta
- 1 ou
- 125 g parmezan ras
Mod de preparare:
Fileurile se prăjesc în ulei 3 min. pe fiecare parte. Se sărează şi se piperează; se aşază într-o formă de sufleu.
Se încinge cuptorul la 200°C.
Se curăţă ciupercile şi se taie felii; se prăjesc 3 minute şi se condimentează.
Se adaugă roşiile decojite şi se condimentează cu sare, piper, maghiran, busuioc şi boia.
Se toarnă smântână şi se lasă să dea în clocot. Se taie în două roşiile cherry şi se adaugă în cratiţă; se amestecă. 2 Se frământă carnea tocată cu ou, sare, piper şi boia.
Se repartizează pe fileuri şi se toarnă deasupra sosul de roşii; se coace la cuptor cea 30 de minute.
După 20 de minute se presară deasupra parmezan.
File alla bolognese
Pofta buna!
o reteta deosebita cu pui, asta cautam si am gasit la voi
Bun, bun, vreau si eu o portie
Ce bine arata