File de cod cu mere si fasole verde din: file de cod, ulei, ceapa, curry, rosii, fasole verde, mere, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
600 g file de cod
100 ml ulei
1 ceapa
1 lingurita curry pudra
250 g rosii
400 g fasole verde
3 mere
1 lamaie
sare
piper
Mod de preparare:
Tai fileurile de peste in bucati potrivite, apoi le dai prin faina si le prajesti 10 minute pe ambele parti, in 50 ml ulei.
In uleiul in care prajesti codul, pui si 2 linguriţe cu zeama de lamaie, astfel pestele nu se va sfarama.
In uleiul ramas dupa prajire, calesti 3-4 minute ceapa taiata julien.
Adaugi pudra de curry si mai lasi un minut pe foc, dupa care pui rosiile taiate cubulete, fasolea fiarta separat si calesti totul inca 5 minute, de cand incepe sa fiarba la foc potrivit.
Pui spre sfarsit bucatile de peste si merele taiate cubulete si mai lasi 5 minute, la foc potrivit.
Potrivesti de sare si piper si servesti preparatul cu garnitura de orez.
File de cod cu legume din: cod, rosii, ceapa, masline, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri decongelate de cod o ceapa 4-5 roşii în bulion 150 g măsline cu sâmbure 2 linguri ulei pătrunjel sare piper Mod de preparare: Ceapa tocată se pune la călit în ulei şi se presară cu sare. Când […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.