File de crap la cuptor cu usturoi

Printeaza

File de crap la cuptor cu usturoi din: file de crap, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 800 g file de crap
  • 300 ml smântână de gătit
  • 2 căţei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

File de crap la cuptor cu usturoi: Spală peştele, zvântă-l şi asezonează-l cu sare şi piper. Rumeneşte-l pe ambele părţi într-o tigaie nonaderentă, în puţin ulei.

Scoate-l şi aşază-l într-o tavă.

In aceeaşi tigaie, căleşte usturoiul, adaugă smântână şi zeama de lămâie. După ce dă în clocot, toarnă amestecul peste peşte şi dă-l la cuptor până se rumeneşte.

Serveşte preparatul cu decor de verdeaţă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Berea Corona Extra

Totul Despre Berea Corona Extra: Istorie, Producție, Recunoaștere și Ghid Complet de Servire. Berea Corona Extra a fost introdusă pentru prima dată pe piață în 1925 de către Grupo Modelo, una dintre cele mai mari și renumite fabrici de bere din Mexic. Corona Extra – O Bere Lager Mexicană de Renume Mondial – Istoria Berei […]

Clătite Proteice la Air Fryer

Clătite Proteice la Air Fryer – Rețeta pentru Un Mic Dejun Sănătos – o optiune nutritivă pentru micul dejun, oferind un plus de proteine pentru a te menține sătul și energizat pe parcursul zilei. Prepararea clătitelor la air fryer este simplă și rapidă, iar rezultatul este o textură pufoasă și gustoasă. Ingrediente: 2 ouă 1 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.