File de crap cu legume

Printeaza

File de crap cu legume din: file de crap, ulei, morcov, radacina de pastarnac, ardei gras, ceapa, patrunjel, coriandru, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 bucati file de crap
  • 150 ml ulei
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita rasa coriandru macinat
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Presăraţi fileul de crap cu sare şi piper, stropiţi-l cu putină zeamă de lămâie, apoi prăjiţi-l în 100ml ulei, la foc potrivit până când se rumeneşte bine pe toate părţile. Scoateţi-l pe şervetele şi lăsaţi-l să se scurgă de ulei.

Curăţaţi şi spălaţi legumele, apoi tăiaţi-le în beţişoare subţiri.

Puneţi legumele astfel tăiate într-o tigaie, în 3-4 linguri cu ulei încins. C

ăliţi-le la foc potrivit 5-6 minute, amestecându-le prin răsturnare iar la final puneţi coriandrul şi pătrunjelul tocat mărunt.

Potriviţi de sare şi piper şi stropiţi legumele cu zeamă de lămâie.

File de crap cu legume

File_de_crap_cu_legume

Pofta buna!

Crap cu capere si vin

Crap cu capere si vin din: crap, ceapa, ardei, ansoa, rosii, vin, usturoi, capere, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 crap (2-3 kg) 4-5 cepe uscate 2 ardei capia 2 fileuri de anşoa 1 cutie mare cu roşii în bulion 200 ml vin alb sec/demisec 1 lămâie 2-3 căţei de usturoi 2 linguri cu capere 1 […]

Castraveti umpluti cu icre de crap

Castraveti umpluti cu icre de crap din: castraveti, icre, gris, ulei, ceapa, patrunjel, marar, lamaie, sare. Ingrediente: 6 castraveţi medii 100 g icre de crap 100 g griş 200 ml ulei de floarea-soarelui 1/2 ceapă roşie seminţe de pin pătrunjel şi mărar verde zeamă de lămâie sare   Mod de preparare: Pentru început, prepară salata de […]

Crap la gratar cu verdeata

Crap la gratar cu verdeata din: file de crap, lămâie, boabe de piper, foi de dafin, boabe de ienibahar, verdeaţă.   Ingrediente:  8 fileuri de crap  1 lămâie  1 linguriţă boabe de piper  2 foi de dafin  4 boabe de ienibahar  sare  1 legătură verdeaţă asortată (cimbru, pătrunjel)  4 felii de lămâie   Mod de preparare: Se taie lămâia […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.