File de crap cu sfecla rosie (varianta)

Printeaza

File de crap cu sfecla rosie (varianta) din: file de crap, sfecla rosie, ceapa, salata, ulei de masline, otet, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 600 g file de crap
  • 250 g sfeclă roşie coaptă
  • 4 cepe
  • 150 g salată verde
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri oţet de vin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Clăteşti şi zvinţi bine fileurile de peşte, apoi le prăjeşti în 2 linguri de ulei de rpăsline, câte 2-3 minute pe fiecare parte.

Sărezi şi piperezi, apoi le dai deoparte.

Torni peste uleiul din cratiţă oţetul, pui înăuntru ceapa tocată şi laşi să fiarbă. Torni amestecul peste fileurile de crap şi le laşi la răcit. Cureţi sfecla şi o tai în beţigaşe. Speli frunzele de salată şi le tai. Pui pe farfurii câte un file de crap şi ceapa călită deasupra, apoi garniseşti cu lamele de sfeclă şi cu frunze de salată.

Stropeşti totul cu puţin ulei. Consumi fileurile de peşte călduţe, ca antreu. Dacă preferi să mănânci peştele cu pâine, poţi prăji câteva felii. Este săţios şi fără pâine, iar sfe¬cla roşie îi va da un gust aparte.

 

File de crap cu sfecla rosie (varianta)

File de crap cu sfecla rosie

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.