File de crap cu slanina si ciuperci

Printeaza

File de crap cu slanina si ciuperci din: file de crap, slanina afumata, ceapa, ciuperci, smantana, boia de ardei, chimen, rosii, ardei gras, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:File_de_crap_cu_slanina_si_ciuperci

  • 600 g file de crap
  • 300 g slanina afumata
  • 150 g ceapa
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 200 ml smantana
  • 8 g boia de ardei
  • 8 g chimen macinat
  • 200 g rosii
  • 200 g ardei gras proapat
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Slănina afumată se prăjeşte la foc mic câteva minute, apoi se adaugă ceapa, roşiile şi ardeii graşi, tăiate toate cât mai mărunt.

Când acestea s-au fiert, punem ciupercile tăiate în feliuţe subţiri.

Adăugăm condimentele: sare, boia de ardei, piper măcinat şi chimen măcinat.

Apoi adăugăm smântână şi pătrunjelul verde tăiat mărunt. După ce a dat în clocot, se pot pune găluşti din făină, ouă şi sare.

Cât este fierbinte, acest preparat se toarnă peste crapul condimentat şi prăjit la grătar.

File de crap cu slanina si ciuperci

File_de_crap_cu_slanina_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.