faina de grau, apa calda, drojdie uscata, zahar, sare, ulei de masline, sos de rosii, sunca, salam, ardei ciuperci. Descoperă rețeta secretă de pizza de casă, moștenită din inima Italiei. Află istoria fascinantă a acestei delicatese și cum să o prepari perfect de fiecare dată!” Ingrediente: 200 g […]
File de crap cu sos de soia si miere
PrinteazaFile de crap cu sos de soia si miere din: fileuri de crap, miere, sos de soia, ulei, lamaie, piper, sare.
Ingrediente:
- 4 fileuri de crap
- 3 linguri de miere
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri ulei
- 1 lămâie
- piper alb măcinat
- sare
Mod de preparare:
File de crap cu sos de soia si miere: Speli fileurile, apoi le laşi să se scurgă şi îndepărtezi eventualele oase. Aşezi fiecare felie de peşte pe câte o bucată de folie de aluminiu unsă cu ulei şi presari peştele cu sare şi piper proaspăt măcinat, după gust.
Torni peste fileuri un sos pregătit din sosul de soia şi miere şi acoperi fiecare bucată de peşte cu felii de l lămâie, împachetezi fiecare bucată de peşte în folia de aluminiu, astfel încât să nu se scurgă lichidul din interior.
Aşezi toate bucăţile de file într-o tavă cu puţină apă şi o introduci în cuptor pentru 25 de minute.
Pofta buna!
Piperul: Istorie, tipuri, Beneficii și Nutriție – Ghid complet
Piperul: Cunoscut științific sub numele de Piper nigrum, piperul este o plantă tropicală perenă care produce fructe mici, rotunde, numite boabe de piper. Aceste boabe pot fi prelucrate pentru a produce trei tipuri principale de piper: negru, alb și verde. Istoria piperului: Piperul este considerat “regele […]