File de biban pane

Printeaza

File de biban pane

Ingrediente:File de biban pane

  • 400g file de biban
  • 2 ouă
  • 3-4 linguri făină
  • 1 lămâie
  • 2 roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fileurile de biban curăţate de eventuale oscioare, spălate şi scurse de apă se presară cu sare şi piper şi se stropesc cu zeamă de lămâie.

Se trec apoi printr-un amestec de ou şi faină şi se prăjesc în ulei încins.

Se scot pe şerveţele absorbante şi se ser­vesc calde cu felii de lămâie şi roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.