File de cod cu legume

Printeaza

File de cod cu legume din: cod, rosii, ceapa, masline, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:File de cod cu legume

  • 4 fileuri decongelate de cod
  • o ceapa
  • 4-5 roşii în bulion
  • 150 g măsline cu sâmbure
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se pune la călit în ulei şi se presară cu sare. Când s-a înmuiat, se adaugă roşiile. Se lasă 10 minute la fiert cu capac, după care se adaugă peştele şi măslinele.

Se mai pune eventual putină apă, piper şi se mai lasă 10 minute sub capac, la fiert.

Se aduce cu pătrunjel la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.