File de cod cu spanac
PrinteazaFile de cod cu spanac
- 3 bucăţi file de cod
- 1 kg spanac
- 3 ouă
- caşcaval ras
- 2 cepe
- 2 căţei de usturoi
- margarină pentru uns
- zeamă de lămâie
- sare
Mod de preparare:
Stropeşti peştele cu zeamă de lămâie, îl rulezi şi îl fixezi cu scobitori, apoi il dai la cuptor pentru 5-10 minute. Separat, fierbi spanacul spălat şi curăţat în prealabil, iar dupa ce s-a răcit, îl toci cu un cuţit.
Intr-o tigaie, căleşti cepele şi usturoiul, apoi adaugi spanacul. Intr-un vas de Jena pe care îl ungi din belşug cu margarină, aşezi spanacul presărat cu sare, deasupra peştele rulat, iar peste ele torni ouăle bătute bine cu caşcavalul ras. Dai preparatul la cuptor până se rumeneşte.
File de cod cu spanac
Poftă bună!