File de cod pescăresc

Printeaza

File de cod pescăresc

Ingrediente:File de cod pescăresc

  • două kg cod
  • 175 ml ulei
  • 500 g roşii
  • 100 ml vin
  • 30 g usturoi
  • 100 g bulion
  • cimbru
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Codul se decongelează, se spală în mai multe ape, se pun fileurile într-o tavă cu ulei, se condimentează cu piper, sare, usturoi tocat şi cimbru.

Se toarnă restul de ulei peste peşte şi se dă tava la cuptor pentru 25 de minute. Se scoate din cuptor, se toarnă deasupra lui bulionul diluat cu apă, se aşază pe fiecare fileu cîte o jumătate de roşie şi se dă tava la cup­tor pentru un sfert de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.