File de merlucius cu spanac

Printeaza

File de merlucius cu spanac din: merluciu, spanac, unt, ceapa, oua, cascaval, usturoi, lamai, sare, piper, nucsoara.
Ingrediente:File de merlucius cu spanac

  • 1 kg file de merlucius
  • 1 kg spanac oparit
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • 2 catei usturoi
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare:

Fileul de peste se ruleaza sub forma de papiota, se condimenteaza, se adauga 1 lingura de ulei si se introduce la cuptor timp de 5 minute.

Spanacul se scurge bine, se condimenteaza, se adauga ceapa tocata marunt, untul, usturoiul si se caleste timp de 6-7 minute.

Se aseaza spanacul intr-un vas rezistent la foc, se adauga deasupra fileurile de peste, apoi ouale batute amestecate cu cascavalul ras.

Se introduce la cuptor timp de 10 minute. Se decoreaza cu felii de lamaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.