File de pastrav afumat

Printeaza

File de pastrav afumat din: pastrav afumat, unt, cartofi, sare, piper.

Ingrediente:File de pastrav afumat

  • 4 bucăţi de file de păstrăv afumat fără piele
  • unt
  • 4 cartofi fierţi, potriviţi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cartofii se decojesc şi se taie rondele de 1 cm grosime. Untul se topeşte într-o tigaie, se pun cartofii si se lasă la rumenit. Se condimentează.

Se adaugă apoi bucăţile de peşte şi se lasă la rumenit şi ele până când se încălzesc foarte bine. Se aşează totul pe o farfurie. Peste cartofi se presară pătrunjelul proaspăt, tocat.

Se serveşte cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.