File de păstrăv

Printeaza

File de păstrăv

Ingrediente:File de păstrăv

  • 800g file de păstrăv
  • 2 ardei graşi verzi
  • 5 morcovi
  • 200g mazăre ver­de
  • 200g fasole verde
  • 200g migda­le sărate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • curry

 

Mod de preparare:

Se stoarce zeama unei lămâi şi se pune într-un vas pe foc cu o linguriţă de făină, o lin­guriţă de zahăr, sare, piper.

Se aşteaptă până la fierbere ames­tecând încontinuu. In acest sos fierbinte se topesc 50g unt şi, la final, sosul se va turna peste peşte, înăbuşindu-1.

Se fierb morcovii, mazărea şi fasolea ver­de. Se strecoară apoi de apă şi se lasă să se răcească. Separat, se căleşte la foc potrivit, într-o tigaie, fără ulei, ardeiul tăiat în feliuţe subţiri. într-o tavă unsă cu ulei se aşază fileul de păstrăv stropit şi el cu ulei şi înfăşurat în folie de aluminiu.

Se lasă la cuptor, la foc mic, 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.