File de peste cu ciuperci si ardei gras

Printeaza

File de peste cu ciuperci si ardei gras  din: file de peste, ciuperci, ardei gras, orez, sare, piper, busuioc, apa, patrunjel verde, unt.

Ingrediente:File_de_peste_cu_ciuperci_si_ardei_gras

  • 600-800 g file de peste (dupa preferinta)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1/2 arde gras verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 300 g orez
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 cani apa plata
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Pui fileul de peşte într-o tigaie cu unt. Tigaia trebuie să fie mai adân­că. Adaugi ciupercile spălate şi curăţate, întregi, ardeii tăiaţi subţire pe lungime şi apă cât să acopere toate ingredientele. Laşi pe foc până scade sosul din tigaie, iar peştele şi legumele sunt făcute. Condimentezi cu sare, piper şi busuioc.

Prepari orezul prin fierbere în aproximativ 900 ml apă, sărată după gust. Poţi adăuga şi 2-3 ciuperci din conservă. Serveşti garnitura alături de peşte şi legume decorate cu verdeaţă tocată mărunt.

File de peste cu ciuperci si ardei gras

File_de_peste_cu_ciuperci_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.