File de peste cu fistic

Printeaza

File de peste cu fistic din: peste, unt, fistic, ceapa, vin, salvie, sare, piper.

Ingrediente:File de peste cu fistic

  • 4 fileuri peşte
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri fistic
  • o ceapă
  • 200 ml amestec de vin cu apă
  • câteva frunzuliţe de salvie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Untul foarte moale se amestecă bine cu fisticul mărunţit. Se aşază într-o folie, se rulează pentru a-i da forma unui salam şi se dă la congelator pentru o oră.

In tava de cuptor se pune ceapa tăiată rondele, se aşază peştele şi deasupra fiecărei bucăţi se sărează şi se pipe-rează după gust, apoi se pune câte o felie din salamul de unt cu fistic.

Se toarnă amestecul de vin şi se lasă la cuptor 10 minute.

Se serveşte cu frunzuliţe de salvie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.