File de peşte cu varză de Bruxelles
PrinteazaFile de peşte cu varză de Bruxelles din: varza de bruxelles, sare, fileuri de peste alb, amestec de mirodenii pentru peste, unt, ulei, otet balsamic alb, patrunjel si ceapa verde.
- 1 kg varza de Bruxelles
- sare
- 4 fileuri de peste alb (a 150 g)
- piper
- amestec de mirodenii pentru peste
- 160 g unt
- 1 lingura ulei
- 3 linguri otet balsamic alb
- 2 linguri verdeata tocata (patrunjel, ceapa verde)
Mod de preparare:
Se curăţă varza de Bruxelles şi se taie capetele. Se pune la fiert o cantitate mare de apă cu sare. Se adaugă verzişoarele şi se fierb 5-7 min. (trebuie să fie complet acoperite cu apă), apoi se scurg şi se trec prin jet de apă rece.
Bucăţile de peşte se presară cu sare şi amestec de mirodenii. Se încing 30 g unt cu 1 lingură ulei; se prăjesc bucăţile de peşte 4 min. pe fiecare parte. In altă tigaie se topeşte restul de unt, se stinge cu oţet şi se lasă să fiarbă 2 min.
Se adaugă varza de Bruxelles şi se încălzeşte. La final se presară verdeţuri şi se amestecă. Se servesc cu peşte.
File de peşte cu varză de Bruxelles
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/file-de-peste-cu-varza-de-bruxelles html