File de peste in sos de ciuperci

Printeaza

File de peste in sos de ciuperci din: hribi, fond de peste, smantana, file de peste, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:File de peste in sos de ciuperci

  • 400 g hribi (mânătărci)
  • 250 ml fond de peşte
  • 200 g smântână
  • 800 g file de peşte (ştiucă, şalău)
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rumeneşti ciupercile în unt, condimentezi cu sare, piper şi zeamă de lămâie, apoi laşi să se înmoaie. Adaugi fondul de peşte şi smântână şi reduci până ce sosul devine consistent.

Introduci fileurile de peşte în sos şi laşi 8 minute la foc mic. Fondul de peşte îl prepari din capete, şira rămasă după filetare, pătrunjel şi felii de ceapă.

Fierbi totul timp de 20 de minute, apoi strecori.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.