File de peste Pangasius

Printeaza

O reteta foarte simpla de file de peste pangasius cu oua, apa, faina, sare, piper si ulei.

Ingrediente:File de peste Pangasius

  • 6 bucăţi file de peşte pangasius
  • 3 ouă
  • 1-1/2 l apă
  • 250 g făină
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Sărezi şi piperezi fileul de peşte, îl treci prin făină, apoi prin ouăle bătute cu furculiţa şi amestecate cu 150 g făină şi apă.

Le prăjeşti pe ambele părţi în ulei bine încins. în timpul prăjirii trebuie să aco­peri cu un capac. Poţi servi peştele alături de amestec de legume mexica­ne: porumb, ardei gras roşu, morcov, mazăre şi fasole păstăi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.