File de porc cu dovlecei

Printeaza

File de porc cu dovlecei din: file de porc, dovlecei, ceapa, usturoi, pasta de tomate, faina, sare, piper, patrunjel, vin, boia.
File de porc cu dovlecei

Ingrediente:

  • 700 gr file de porc
  • 2 dovlecei (800 gr)
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 50 gr pasta tomate
  • faina
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 100 ml vin alb
  • ulei pentru prajit
  • boia dulce

Mod de preparare:

Carnea se taie in felii, apoi se trece prin faina ce a fost amestecata cu sare, piper, boia. Carnea se prajeste pe ambele parti in putin ulei.

Dovleceii se vor taia felii subtiri, ceapa rondele apoi se inabuse in putina apa si ulei, se adauga carnea, usturoiul, sare, dupa care se adauga pasta de tomate si vinul.

Se mai fierbe 5-7 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.