File de porc la cuptor cu rozmarin si cuisoare

Printeaza

File de porc la cuptor cu rozmarin si cuisoare din: file de porc, rozmarin, usturoi, cuisoare, supa, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:File de porc la cuptor cu rozmarin si cuisoare

  • 1 kg file de porc
  • 1 rămurică de rozmarin
  • 3 căţei mari de usturoi
  • cuişoare
  • supă
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zdrobiţi usturoiul, tocaţi fin rozmarinul, condimentaţi fileul cu acestea, apoi cu sare şi piper, după gust. Fileul care a fost subţiat, umplut cu aceste condimente, se rulează şi se leagă cu aţă specială de bucătărie.

Puneţi carnea astfel pregătită într-o tavă cu ulei la cuptor fierbinte şi întoarceţi-o des, pentru a se rumeni pe toate feţele. Carnea trebuie să rămână fragedă şi albă. Pentru aceasta, dacă devine prea uscată, adăugaţi câte 1 polonic cu supă fierbinte.

Când fileul este frumos aurit, dezlegaţi aţa, tăiaţi-l în felii şi puneţi-l cald pe platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.